Solen skiner!

Hej!Sorry för den usla bloggningen :/ Skoldagen idag bar helt okej, missade 2 lektionen pga elevrådsavslutning! Efter skolan stack ja med mamma till hälsomixen (heter det va!?) för lite smink rådgivning! Det va la kul, haha :)
När ja kom hem kom ja på att shit ja har hur mycket plugg som helst. Jag hinner inte träna. Vilket jag blir tjurig på! Hatar nät ja inte hinner träna, det är det värsta som finns! Det tycker säkert omgivningen vid mig också, blir såå tjurig haha! Ska fortsätta plugga lite till nu och sen ska ja kolla på några avsnitt av Pll! Ha en toppen kväll. Puss o Kram ❤


Trött som få!

Hej!
Har varit hemma ett tag nu! stack till Jonna en snabbis innan. Sen gick jag och la mig, som typ i 2 timmar och är fortfarande lika trött! Tror jag somnar snart! Har hunnit med att plugga lite och följt med mamma till mormor och morfar för att gratta henne på morsdag! Grattis mamma älskar dig <3
Ha en bra kväll! Tror jag ska sova nu asså haha...
Puss och Kram



Halmstad station

Halloj!
Står i Halmstad på stationen och väntar på att taget ska komma! Bloggar mer när jag kommer hem! :)



Stuga!

Hej!
Det har varit en toppen dag med shopping och kompisar!!
Nu är vi i Annies stuga och ska sova här!
Vi ska dra ner och bada nu! Fler bilder från helgen kommer :)





Trevlig Kväll!

Hej! Sitter hos Ida och kollar på film! Har haft en jätte trevlig kväll med tjejerna! Tack för allt Hilda och Ida :)

Ska försöka få in lite bloggning i allt shoppande i morgon!

Puss och Kram <3


Söt haha!

1 mil

Hallo! Fredag igen sååå gött. Var ute och gick en runda med Jonna efter skolan, det blev en mil! Är typ depprimerad på att jag inte får träna! Usch haha. Ska sticka till Hilda ikväll för att fira henne och Idas födelsedag :)
Så det blir nog en mysig kväll med tjejerna! 
 
Imorgon blir det Halmstad med Jonna och förhoppningsvis kommer Annie in en stund från stugan med!
Så det ska shoppa shoppas! Sååå kul ♥ 
 
Har inte så mycket mer att säga. Ha en trevlig kväll. Puss och Kram ♥
 
 

Besviken!

Hejhopp! Var sååå taggad på att träna idag. Så säger mamma -Du ta inte ut dig idag, inget springande.
Blir man inte arg? Haha, jag blir snart helt knäpp, är inte skapt för att sitta still och ta det lugnt typ det värsta jag vet. Och nu har jag varit sittandes i snart 2 veckor och jag pallar inte mer. Ska ut och springa/jogga en liten runda på Söndag och sen blir det förhoppningsvis match mot Westbo United på Måndag. Nee fresten ta bort förhoppningsvis. Det BLIR match på måndag, wow! 
 
Nu ska jag plugga lite Tyska! Haha har pluggat så mycket tyska på sistone så igår när jag skulle skriva några engelska meningar gick det inte! Jag skojjar inte, minst hälften blir ju på Tyska! Helt sjukt haha!!
Gjorde mitt sista tyska prov i Tisdags (Nu är ja ifatt! Äntligen) Fick i alla fall reda på hur det gick igår och woow! Har pluggat tyska i en termin och läst in allt och får ett starkt C på sista provet. Stolt över mig själv asså!
 
Ha en bra kväll! Puss och Kram ♥
 
Favorit bilder från skolavslutningen 2012:
 
 
 
Saknar ♥♥♥

Tagga triathlon!!

Morgon! Sitter och taggar upp inför triathlonen haha får dock inte vara med efter att ha haft halsfluss! Men ska stå med Britt-Marie och Josef någon stans utmed vägen, wow!!
Aja ha en bra bra :)



piggelinus!

Hej! SOMMAR och ja älskar det! Dock smittas min halsfluss en dag till så får inte träffa någon... Men är jätte pigg och glad, hihi. Snart hockey vm jag är taggad till 1000! Go Sverige <3





woho halsfluss!

Hejsan! Kom precis hem från docktorn för att kolla om jag hade halsfluss eller inte. Det visade sig att det va precis vad ja hade. Har en stor chans till att bli arg på läkare när det börjar prata om träning och detta var inget undantag. Jag får börja träna lugnt om 5 dagar! Vilket innebär ingen match på söndag. Men tjejer ni slipper mig inte så lätt, jag är helt klart där men dock inte i träningskläder! Hoppas bara på att jag får vara med nästa söndag, känns tveksamt eftersom att jag inte kommer kunna träna den veckan...:(

Och lite positivt här nu! Jag har hittat min klänning :)) Wihoo!!! Med stor hjälp av Annie! Haha piff och puff blir det :)



Ville bara tacka!

Hej ville bara tacka Sallys (vet inte vem) fina komentar. Uppskattar den verkligen!
 
Tack det värmer ♥
 
 
» Sally..

Haha okej. Ingen bryr sig. Förresten så läser ingen din blogg. Så varför ha en? Hehe ;)                   

Svar:Du gör tydligen! HEHE

Det värsta...

 
Det värsta som kan hända har just hänt. Hade bestämt klänning till skolavslutningen och äntligen fått pappa till att jälpa mig beställa den! (teckno ni vet) Så skulle ja starta datorn och den går inte på, och jag får panik. Det är inte bara det att vi bara har en data, utan länken va bara sparad på den datan liksom typ allt skolarbete mm... Kommer inte ihåg vad sidat hätte eftersom att det var någon jätte konstig sida sosm började på ''H''
Så nu står ja här utan klänning och har panik som vanligt! har någon nåågon bra sida så skriv gärna i komentarena. Och ja jag har provat bubbleroom, nelly, gina JC alla dom vanliga sidorna. Det finns ju så sjukt mycket men ingen som jag gillar. Är såååå kräsen. Det måste vara en vit, enkel och låg i ryggen. Tajt till midjan och senan veckad eller hur man ska förklara det. Har hittat en men den finns bara i L och XL och det lär ju INTE passa! Behöver nog typ 4-5 storlekar mindre! Så här ser den ut i alla fall:
 

Sjuk!

Hej!
Kom hem från skolan idag och mådde skit! Har jätte ont i halsen och huvudet, skulle inte förvåna mig om jag har halsfluss. Skulle behöla plugga men har verkligen inte ork till det nu... Vi får se hur jag mår sen, men det är nog ingen stor risk att jag ska till skolan i morgon! Ha en bra dag!



Dålig!

Hello!
jag är verkligen jätte dålig på att blogga, känner att jag inte ha haft så mycket att blogga om helt enkelt! Och tyvär inte så mycket att säga nu heller! Men ni får ha det så bra :)
Puss och Kram!



Kort dag!

Hej! Skolan idag var hur soft som helst! Vi hade 3 lektioner på förmiddagen (en av dom gympa) Efter maten matte utomhus själva! Så det blev inte så mycket till matte haha :) Våran sista kemi lektion blev inställd! Gött Gött! Tog på mig shorts och sprang ut i det fina vädret så fort jag kom hem! Så dagen har varit super, ska dra iväg och träna i kväll med! Imorgon blir det temadag, så inte mycket till skola då heller! :)
Ha det bra! ps: ska försöka få in bilderna snart!





Frukost

Hejsan! Uppe tidigt idag vilket är ganska skönt! Ska hjälpa Alice med söndagsskolan om en stund och sen blir det hem och plugga och sen match hemma mot Vrigstad.Jag tro dom hette så. Aja! Det blir 9 manna eftersom att dom inte är så många!Har aldrig köpt det innan, men det ska nog gå bra, hoppas vi!
Bilderna kom inte in igår, vilket jag blir besviken på mig själv för! Glömde helt bort det! Så nu vet jag inte när dom kommer in. tror inte jag Inter idag tyvär!
Ha en bra dag!



Godmorgon

Hej!
Igår var jag med Jonna hela dagen! Vi fotade lite, eftersom jag var i stort behov av en ny profilbild hehe! Det gick ganska bra, det blev några fina bilder i alla fall! (Kommer ut senare idag) Sedan drog vi ner och kollade på syrrans första serie match för i år. Dom var jätte duktiga, men förlorade tyvär med 1-0.
Idag vet jag inte vad jag ska göra...
Kanske blir att jag pluggar lite, kanske ska göra mitt sista prov på Tisdag i Tyska är jag ifatt!
Ha en bra dag. Puss och Kram <3





orientering

Hello!! Sitter ute i solen, efter att våran mattelektion blev inställd! Göttans :) Snart blir den mat och sedan orientering. Vet inte hur jag ska klara detta med min fot! Hade as ont idag på morgonen!
Men det blir nog bra :)



ledig!

Hej! Fy på mig vad jag är dålig på att blogga! Måste ta tag i det här. Idag fyller min lilla farmor år, så vi ska dit och fira henne nu! Är inte vädret bara såå älskat! Imorgon är det torsdag och vi har orientering, vilket jag tycker är kul om det är fint väder! Så vi får hoppas på att vi får sol i morgon och inte storm och regn om dom andra klasserna har haft! Ha en bra ledig dag! :)