sommatime!

Hej!
Hoppas alla har en underbar kväll, för det har jag! Sitter hemma hos Carro och käkar jordgubbar och jordgubbstårta kan det bli bättre med en go kvällsmat som slut på denna dagen!



Kusten!

Hej!
Solen skiner och jag är jätte glad! Min mobil funkar så nu kunde ja va hem blogg appen igen! Så nu får vi hoppas på lite mer bloggning. It's up to me! Nu väntar ja och syrran på att pappa ska komma hem och sen drar vi vill kusten över dagen :)
Imorgon är det midsommar och vi ska som vanligt vara ute i kollåkerskog! Det blir säkert kul som vanligt :)



Lång dag

Hejsan!
Denna dagen kan gå och döö! Sitter barnvakt åt min lillebror och hanns kompisar och det är allmänt kit tråkigt. Jag kan inte åka någonstans jag kan inte prata i telefon utan att dom klänger på mig och jag kan inte sitta vid tv:en för dom är överallt. N tror ni att jag är ngo slags barnhatare. Så är det INTE! Jag älskar barn men just nu är dom skit jobbiga och jag orkar intemed dm. Känner mig sm en hemmafru! Jippiiiii.
Messade Jonna innan så vi får se om hon kan komma hit och rädda mig!! Blä vilken dag.....
 
 

Godmorgon!

Godmorgon! :)
Blev kär i denna bilden♥

Sommar 2013 ♥

Hejsan!
Första dagen på sommarlovet och det regnar! Jaja...
Igår var jag med Maja Ida och Julia vi hade jätte kul! Blandannat köpte vi 1,5 kg godis. Slå det haha!
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag är såå rastlös, vill så gärna träna, i alla fall gå. Men det går ju inte har så fruktansvärt ont i vaden. Jag förstår inte hur jag ska stå ut dom här veckorna!!
Förlåt att det inte har kommit ut så mycket bilder från systemen, men jag kan inte ladda över bilderna. Vet inte vad som har hänt. Pappa har gjort någon inställning med datorena och sen har det inte funkat. Pappa har lovat att kolla på det, så för hoppningsvis blir det lite nya bilder snart!
Har inte planerat så mycket denna sommaaren. Det blir nog ut med husvagnen i Halmstad endel och kanske ska jag och några kompisar på Steninge! Vi får se... :)
Denna sommaren ska i alla fall bli den bästa sommaren någonsin! Sommaren 2013 ska bli till ett bra minne ♥
 
 

Sommar i Falkenberg!

Hejsan.
Dagen här i Falkenberg har hittills varit helt toppen. Vi kom ner i går och satte upp tältet och fixade lite. Sedan kom Farmor och Farfar förbi så vi satt och pratade lite med dom. 
Idag vaknade jag tidigt, typ vid 8 så jag stack ut och sprang en runda. Det var så härligt, det finns inget bättre ställa än att vara ute och springa vid kusten. Nu har vi varit nera vid havet en stund och jag fotade lite. Eftersom att det var svin kallt i havet så badade jag inte. men mina galna syskon gjorde!
Hoppas alla har det bra och får en skön långhelg. Puss och Kram! ♥
 
(Dum som jag är har jag glömt sladden till kameran så ni får klara er utan bilder)

Sommakänslor!

Hej!
Solen skiner och jag är glad men trött. Har typ inte sovit något inatt. Sitter ute och solar såå skönt. Ikväll blir det träning och jag är taggad för hårdkörning! Imorgon sticker vi nog iväg till Falkenberg med husvagnen. Så gött med första turen, då vet man att sommaren är på väg!
Ha en toppen dag❤


Blogg app

Hej!
Nu ska ja uttrycka mina känslor runt blogg.se appen. Den funkar inte någonstans det finns inte ett rätt med den. Jag blir galen! Så varför ja inte bloggar så mycket beror på det och att våra datorer här hemma har kraschat. Så jag försöker blogga lite på paddan medan min lillebror sover eller något eftersom han inte går någonstans utan den! Guu vad arg ja låter. Hatar Söndagar!!